Bästa FH16 vänner!

Nu är årsmötet för verksamhetsåret 2021 avklarat med 130 deltagare och undertecknad omvaldes som ordförande för 17:e året i rad sedan klubben bildades 2005.

Utöver sedvanliga årsmötesförhandlingar informerade Stefan Strand VD Volvo Lastvagnar Sverige, Niclas Johnson Försäljningschef Volvo Lastvagnar Sverige, Helena Sundström Service- och Eftermarknadschef samt Lisa Jensäter marknadschef om nyheter, satsning på CO2 fria lastbilar, FH16 bilar, service och eftermarknad, aktiviteter 2023 samt Volvos erbjudanden vid köp av ny FH16.
Efter årsmötesförhandlingarna fick deltagarna provköra el-lastbilar, FH16 och andra modeller på asfaltsslingan, köra på anläggningsbanan, besöka partnerutställningen samt få teknisk information från Niklas Öberg och Torbjörn Gustafsson.
I samband med lunchen höll Roger Alm, VD Volvo Lastvagnar AB, ett tacktal till Er som är  Volvos främsta ambassadörer och ni är mycket viktiga för Volvo!

Efter lunchen blev det gruppfotografering och som avslutning på dagen lotteri med många både dyra och lite mindre dyra priser som klubben fått från våra partners.

Ett stort TACK till våra Partners som hade möjlighet att bidra med mycket fina priser!

På kvällen var det showmiddag med Cowboytema på Gothia Towers med underhållning av Götz Kalas som verkligen såg till att alla 132 deltagarna fick röra på sig och ha trevligt.
Kvällens tävling, Bästa Cowboyklädsel, vanns utav Alexander Thorin!

Volvo Lastvagnar Sveriges VD Stefan Strand hälsade alla välkomna och tog upp Martin Lundstedt ordförande Volvo AB, Roger Alm och Anna Muller Europachef Volvo Lastvagnar på scenen som överlämnade blommor till Boije och Majken och tackade för allt jobb vi gör för FH16 klubben, de tackade även alla deltagarna för att de är trogna Volvo kunder och goda Volvo ambassadörer!
Martin Lundstedt hade med ”guran” och drog några riviga låtar och avslutade med den populära Contry Road.  God mat och dryck gjorde kvällen till en riktig höjdare!

Tack till alla som på olika sätt gjorde dagen och kvällen till en av de absolut bästa årsmöten och showmiddag i klubben 17 åriga historia!

 

Med vänlig hälsning

Boije Ovebrink

Ordförande Swedish Volvo FH16 Club

.