Några veckor kvar….

Om några veckor ska Sveriges Tuffaste FH16 utses! Gör som Jerry Bäcklund i Högsäter och Linus Nilsson på Vigo Edbergs Transport i Lessebo – anmäl din fina FH16 till tävlingen!

– Tävlingen är öppen för alla som kör en FH16, inte bara medlemmar i FH16-klubben, säger ordföranden Boije Ovebrink.

Jerry Bäcklund utgår från Vänersborg två gånger i veckan och kör sedan foder i sin spannmålsbil från Skåne upp till Mälardalen.

Vigo Edbergs Transport är ett företag som varit verksamt sedan 1970. På företaget, som i år alltså firar 50-årsjubileum, finns ett 30-tal lastbilar och 10-talet grävmaskiner.

– Vi sysslar med alla former av transporter, det är allt från liftdumperbilar, slambil, grusbilar och lastväxlare till fjärrtransporter, berättar Linus Nilsson, som själv kör en FH16 lastväxlare 6*4.

Vill du också vara med och tävla om pokal, äran och en lunch på Volvokoncernens huvudkontor tillsammans med bland annat Roger Alm, VD Volvo Trucks, mejla din anmälan och bilder på din bil till: info@boije.se

Klicka på länken för anmälningsblankett: https://fh16klubben.se/wp-content/uploads/2020/08/Anma%CC%88lan-Sveriges-Tuffaste-FH16-2020-1.pdf

Sista dag för anmälan är 2 oktober. Har ni frågor kontakta Boije Ovebrink på 070-581 88 81.