Vi ses på Mantorp!

I år är det 30 år sedan som Volvo Lastvagnar presenterade D16-motorn och F16-modellen. Det ska vi självklart fira rejält på Trailer Trucking Festival den 25-26 augusti. Och i år hoppas jag få se 100 bilar på Volvo Lastvagnars och FH16-klubbens manifestation!

Precis som för två år sedan vill vi samla så många FH16 och F16 som möjligt under hela mässan för att visa upp våra fina bilar och allt de används till – och jag vill självklart se dig på plats! FH16-klubben kommer att ha en egen utställningsyta för alla som äger eller kör en Volvo med 16-litersmotor. Blir vi riktigt många kanske vi kan slå ett nytt världsrekord? Det vet jag att ni gillar precis lika mycket som jag gör det!

På fredagskvällen bjuder FH16-klubben och några av klubbens företagspartners alla som anmält sig på en bit mat och dryck med trevlig samvaro. För medlemmar i FH16-klubben finns möjlighet till enklare camping på Mantorp Park. Entrébiljett betalas som vanligt, men att visa upp bilen på vår yta kostar ingenting! Så välkommen att visa kraften hos Volvo med 16-litersmotor på Mantorp Park! Nu går vi för ett nytt världsrekord!

Volvo High Mileage Award Lastbilar lever ett hårt liv i ur och skur för att troget leverera varje dag, år efter år. För att hylla de Volvolastbilar som rullat minst 150 000 mil har Volvo Lastvagnar instiftat High Mileage Award. Äger du en långmilare som du vill hjälteförklara och visa upp under manifestaionen? Ange då detta vid anmälan.

Anmälan Volvo Lastvagnar hjälper FH16-klubben med administrationen och du anmäler dig själv och ditt fordon på volvotrucks.se/mantorp senast 30 juni. Därefter får ni ytterligare information om vad som gäller för manifestationen.

Med vänliga hälsningar,

Boije Ovebrink, ordförande i Swedish Volvo FH16 Club