Välkommen till klubbträff på Trailer Trucking Festival!

Precis som för två år sedan vill vi samla så många FH16 och F16 som möjligt för att visa upp våra fina bilar och allt de används till – och jag vill självklart se dig på plats! Vi gör detta sedvanligt med Volvo Lastvagnar Sverige och tidningen Trailer som frikostigt givit oss plats för detta.

På fredagskvällen bjuder FH16-klubben och några av klubbens företagspartners alla som anmält sig på en BBQ-buffé med trevlig samvaro och lite underhållning i vårt tält.

För medlemmar i FH16-klubben finns möjlighet till enklare camping på Mantorp Park. För de som anmält sig och kommer med sin FH16 eller F16 finns det möjlighet att ställa upp en husvagn eller husbil i anslutning till vårt utställningsområde. Alla anmälda ekipage får två stycken inträdesbiljetter och två middagsbiljetter per fordon i ett kuvert vid ankomst till utställningsområdet. Önskas flera meddelas detta i samband med anmälan, dock max fyra biljetter per fordon.

Infart till utställningsområdet är mitt emot Circle K-macken, skyltat Gunnes Väskor, och insläppet öppnar 08.00 på fredag morgon. Passering sker genom före detta truckracing-depån och ni lotsas till er plats med hjälp av FH16-personal samt elever från Vreta Skolans Transport Gymnasium.

Volvo High Milage Award?

Lastbilar lever ett hårt liv i ur och skur för att troget leverera varje dag, år efter år. För att hylla de Volvolastbilar som rullat minst 150 000 mil har Volvo Lastvagnar instiftat High Milage Award. Äger du en långmilare som du vill hjälteförklara och visa upp under festivalen? Ange då detta vid anmälan.

Anmälan

Volvo Lastvagnar hjälper FH16-klubben med administrationen och du anmäler dig själv och ditt fordon på – klicka på länken: volvotrucks.se/anmalan -senast 15:e augusti. Ytterligare information kommer att skickas ut i början av augusti med Truckstop 2.

Med vänliga hälsningar,
Boije Ovebrink