Taket lyfte nästan under klubbträffen

Det är en nöjd ordförande i FH16-klubbens som sammanfattar klubbträffen under Trailer Trucking Festival på Mantorp park.
– Den lockade 49 bilar, 224 matgäster i tältet, ett bra band och kanonväder – det kunde inte bli bättre, säger Boije Ovebrink.

Precis som för två år sedan ville FH16-klubben samla så många FH16 och F16 som möjligt på klubbträffen på Trailer Trucking Festival. Sammanlagt hade 64 förare med bilar anmält sig till klubbträffen. Flera av dem hade tyvärr ingen möjlighet att ta sig till klubbträffen.
– Det märks att det är högtryck nu i branschen. Flera av de som inte kom hade helt enkelt inte tid, utan var tvungna att använda bilarna för körningar, berättar Boije.

Tack vare ett ekonomiskt stöd från företag kunde klubben bjuda samtliga gästerna i tältet på mat och dryck.
– Jag vill verkligen tacka Translink, Goodyear, Volvia, Volvo Finans, Tage Rejmes Lastvagnar AB och Volvo Lastvagnar Sverige för deras ekonomiska stöd.

Förutom god mat och dryck i tältet bjöds det också musik av gruppen Double Decade från Motala. Någon kallade bandet för ”Sveriges mesta coverband”. Om det stämmer ska vi väl vara låta vara osagt, men Double Decade är ett band som blandar de senaste radiohitsen med de bästa klassiska publikfriarna.
– Och de fick nästan taket att lyfta i tältet. Jag hade inte hört Double Decade tidigare, men de lyckades verkligen få tältet att gunga.

                                                      Antonio Nicoletti,
Volvo Lastvagnar Sverige
hälsade  välkomen
till klubbfesten.

Klubbträffen lockade drygt 240 gäster.

 

I samband med klubbträffen delades också några priser ut.

Bästa F16 vanns av Roger Lindström på Bröderna Lindströms Nöjes AB. En bil som Roger hittade på en skola där den använts i undervisning av lastbilsmekaniker.
– När Roger köpte den hade den gått ungefär 50 mil – den var närmaste i nyskick. Dock fattades hyttinredningen, eftersom skolan använt den för undervisning av eleverna i hur ett elsystemet ser ut i en hytt, berättar Boije.

 

 

 

Bästa FH16 vann Ken Hederdahl på Ken Hederdahs åkeri med sin tungdragare.
– Ett otroligt fint och genomtänkt bygge med extra allt och FH16-klubbloggan målad på hyttens baksida!

 

 

 

 

 

Bästa påbyggnad vanns av Torbjörn Fernström på Fernströms Entreprenad, också det en fin och välskött tungdragare.
– Det var svårt att tro att den hade gått 80 000 mil.