Stor geografisk spännvidd på anmälningarna

En grotlastbil från Kungsbacka och en timmerbil från Nordmaling. Det är stor geografisk spännvidd på anmälningarna i Sveriges Tuffaste FH16.

– Kul med det stora intresset för vår tävling. Nu börjar det märkas att det finns ett sug efter tävlingar för snygga lastbilar, säger FH16-klubbens ordförande Boije Ovebrink.

Och det han syftar på är självklart årets alla inställda lastbilstävlingar.

–  Vi har valt att göra Sveriges Tuffaste FH16 digitalt i år. För oss i klubben är det viktigt – kanske ännu mer viktigt med tanke på alla inställda tävlingar – att kunna utse Sveriges Tuffaste FH16 även i år. Och ännu är det inte försent att anmäla sig, anmälningstiden går ut den 2 oktober.

De två senaste bilarna som anmält sig till Sveriges Tuffaste FH16  är en timmerbil – en FH16 650 8×4 – från Nordmalings skogsmaskiner och en grotbil från Kungsbacka skogsentreprenad.

Vill du också vara med och tävla om pokal, äran och en lunch på Volvokoncernens huvudkontor tillsammans med bland annat Roger Alm, VD Volvo Trucks, mejla din anmälan och bilder på din bil till: info@boije.se

Klicka på länken för anmälningsblankett: https://fh16klubben.se/wp-content/uploads/2020/08/Anma%CC%88lan-Sveriges-Tuffaste-FH16-2020-1.pdf

Har ni frågor kontakta Boije Ovebrink på telefon: 070-581 88 81.