Sista anmälda bilen till Sveriges Tuffaste FH16?

Sista anmälda bil till Sveriges Tuffaste FH16 blir sannolikt Jonas Höglund, Charlottenbergs Entreprenad & Transports, FH16. Anmälningstiden går nämligen ut i dag den 2 oktober.

– Nu blir det upp till juryn att utse vinnarna och sedan kommer jag att kontakta de sammanlagt sex vinnarna. Förutom de tre vinnarna i Sveriges Tuffaste FH16 kommer vi också att utse två hederspriser och Skandinaviens Tuffaste FH16, säger FH16-klubbens ordförande Boije Ovebrink.

Och de sex vinnarna bjuds inte bara på äran och varsin fin fin pokal. De kommer också att bli inbjudna till en lunch på Volvokoncernens huvudkontor. På lunchen medverkar Roger Alm, VD Volvo Trucks, Anna Muller, SVP Senior Vice President Volvo Trucks Europe North Central, och Stefan Strand, VD Volvo Trucks Sweden, tillsammans med juryn och Boije Ovebrink. Som grädde på moset ska vinnarna fotograferas för kommande reportage i Truckstop och tidningen Trailer.

– Vi hoppas att vinnarna tar med sig sina bilar för visning och för fotografering utanför Volvokoncernens huvudkontor, fortsätter Boije.

Så håll ögonen öppna – inom kort kommer de fem vinnarna i Sveriges Tuffaste FH16 och vinnaren i Skandinaviens Tuffaste FH16 att presenteras.