Nytt datum för årsmötet

Höstens årsmöte är flyttat till den 24 november – så skriv upp det datumet i din almanacka.
– Vi har precis börjat planera för årsmötet. För att inte krocka med Volvos resa till Ocean Race i Portugal och höstlovet har vi nu valt att flytta fram det några veckor, berättar FH16-klubbens ordförande Boije Ovebrink.

Planeringen för årsmöte är ännu i sin linda. Men klart är att det kommer att ordnas på Volvo Trucks Experience Center, som Volvo Demo Center heter numera. Precis som tidigare år blir det partnerutställning. En utställning som i år får mer tid i programmet.

– Medlemmarna gillar utställningen och det finns plats för fler partners att visa upp sina produkter. I år planerar vi bland annat att anordna några tävlingar i anslutning till partnerutställningen. På programmet står också provkörning av lastbilar och vi hoppas också få med några personbilar.

I augusti får alla medlemmar ytterligare information om årsmötet.

– I fjol var vi 154 medlemmar på mötet, vilket är inte bara är nytt rekord. Det visar också att det finns ett stort intresse för klubben och våra aktiviteter. Jag hoppas att vi blir fler i november och att vi kan bjuda på ett minst lika späckat program som förra året. Så skriv upp den 24 november i almanackan redan nu.