Nu laddar vi för klubbfesten på Elmia

Nu laddar vi för klubbfesten på Elmia Lastbil 

Den 24 augusti är det dags för FH16-klubbens traditionella fest på Elmia Lastbil 2018. Biljetter köper du av din återförsäljare.
 
Festen arrangeras i samarbete med Volvo Lastvagnar och biljetter kan du köpa hos Volvo Lastvagnars återförsäljare.
 
– I vanlig ordning blir det god mat och bra musik. Det är först till kvarn som gäller, så det gäller att vara tidigt ute till de 500 platserna – det brukar bli fullt fort, tipsar Boije.
 
För musik och underhållningsvarar FH16-klubbens ”husband” Rydell & Quick. I år har Sveriges hårdast arbetade band en helt nya repertoar.

 
– Rydell & Quick har lovat att ge järnet så ta med ditt bästa danshumör. Och precis som tidigare år ska vi se till att lyfta taket på mässhallen, säger Boije.
 
Under årets Elmia Lastbil blir det självklart fler klubbaktiviteter. I samband med tidningen Trailers Nordic Trophy utser klubbens traditionsenligt Sveriges Tuffaste FH16. Anmälan till Sveriges Tuffaste FH16 görs genom Trailer på följande adress: http://www.trailer.se/nordic-trophy-2018/
 
– Jag vet att det finns en massa fina FH16 som skulle kunna vara med och tävla om Sveriges Tuffaste FH16, jag hoppas att vi får se några av dessa på Elmia.

Sista anmälningsdag till klubbfesten är den 17 augusti. Biljetterna hämtas ut i Elmias lobby Nord vid ankomst.