Nu håller vi tummarna för årsmötet!

Hoppas att du haft en bra sommar och fått tid för semester!

På grund Corona-restriktionerna så har alla planerade aktiviteter där FH16-klubben skulle ha medverkat ställts in. Det gäller både Skåne Truck Show 4-5 september och Trailer Trucking Festival 25-26 september. Men vi hoppas fortfarande kunna genomföra vårt årsmöte med 15-årsjubileumsfirande och showmiddag 6 november.

Vi bifogar därför anmälan och preliminärt program. Och vi håller nu tummarna för att folkhälsoläget förbättras och att det åter blir tillåtet att samla mer än 50 personer före 30 september, som är sista dag för att stoppa klubbens kostnader för årsmötet.

Som läget är i dag så är maxgränsen 50 personer både på VTEX och restaurang Imagine på Gothia Towers. Om gränsen ligger kvar 30 september flyttas årsmötet till 2021 och datum kommer att meddelas i Truckstop 2, som skickas ut i mitten av november.

Styrelsen tar beslut om nytt datum på styrelsemötet 5 november, där vi också kommer att bestämma datum och resmål för studieresan 2021. Resmål som föreslagits är Lissabon i Portugal med besök på Volvo  Trucks-Auto Sueco, en stor privat återförsäljare med många anläggningar ute i världen, och mycket annat intressant att se och besöka för både medlemmar och medresenärer! Det andra förslaget är en favorit i repris – Island – som kanske är det bästa alternativet eftersom landet inte har drabbats av corona-smittan på samma sätt som de gjort i Portugal. Tid för resan är planerad till slutet av april om folkhälsoläget tillåter!

Korandet av Sveriges Tuffaste FH16 får i år göras digitalt, som det så fint heter. Vi vill därför att ni skickar in bilder på era bilar och gör en kort presentation av företaget och ägaren, typ av fordon, årsmodell, antal mil, registreringsnummer och vad bilen används till.

Mejla det till info@boije.se eller skicka med post till: Boije Ovebrink, Fornåkersvägen 1,    591 92 Motala, som skickar detta vidare till juryn.

Har ni frågor kontakta Boije på 070-581 88 81. Anmälningsblankett bifogas i detta mejl.

Vinnarna presenteras på årsmötet (när det nu blir av) där vi önskar att både ägare och fordonet finns med och i Truckstop 2.

Med vänliga hälsningar
Boije Ovebrink, ordförande, Swedish Volvo FH16 Club