Fullt på klubbträffen på Mantorp

Precis som för två år sedan vill FH16-klubben samla så många FH16 och F16 som möjligt på klubbträffen på Trailer Trucking Festival i slutet på augusti. Och nu är det fullt.
– Nu har vi fått dra ett streck för anmälningarna – vi får inte plats fler i tältet helt enkelt, säger FH16-klubbens ordförande Boije Ovebrink.

På fredagskvällen, den 30 augusti, bjuder FH16-klubben och några av klubbens företagspartners alla som anmält sig på en BBQ-buffé med trevlig samvaro och underhållning.

 –  Maten serveras från klockan 17.00 till 19.00. Personal finns kvar till 22.00, då tältet stängs.

Det kommer också att bjudas på underhållning i tältet.

 –  För underhållning i tältet står gruppen Double Decade och de kommer att köra två pass. Ett vid klockan 17.30-18.15 och ett vid 19.45-20.15.

 Att man nu fått dra ett streck för anmälningarna innebär att ungefär 250 personer kommer att samlas i tältet.

 –  Kul att så många anmält sig. Och det blir inte bara medlemmar, utan också en hel del företagspartners.

Anmälda ekipage kan hämta ut sina inträdesbiljetter, matbiljetter och dryckesbiljetter vid ankomsten till utställningsområdet. Infart till utställningsområdet är mitt emot Circle K-macken, skyltat Gunnes Väskor, och insläppet öppnar vid klockan 8.00 på fredag. Passering sker genom före detta truckracing-depån och ni lotsas till er plats med hjälp av FH16-personal och elever från Vreta skolans transportgymnasium.