Årsmötet och showmiddag är fulltecknat

 

 

Bästa FH16-medlemmar!

Intresset för klubbens årsmöte i november och den efterföljande showmiddagen är glädjande nog stort. Så stort att vi fått stänga ned anmälan till både årsmötet och showmiddagen med de restriktioner som nu gäller.

Men vi jobbar hårt för att kunna öka antalet deltagare till både årsmötet och till showmiddagen när deltagartaket för sammankomster preliminärt kommer att slopas den 29 september. Då hoppas vi att kunna öppna upp anmälningarna igen så snart som möjligt och vi kommer att skicka ut information om det via mejl till klubbens medlemmar och partners.

Mot bakgrund av att vi inte vet vad som kommer att beslutas den 29 september samt att alla anmälningar till årsmötet och showmiddagen måste göras via bokningssidan, har vi ingen möjlighet att upprätta en reservdeltagarlista!
Så fort vi får besked om deltagartaken för privata sammankomster ändras, och när vi får klartecken från Gothia Towers, kommer vi att informera er alla via mejl och här på Facebook!

Mot bakgrund av att vi inte vet vad som kommer att beslutas den 29 september, så upprättar vi ingen reservdeltagarlista. Men så fort vi får besked om deltagartaken för privata sammankomster tas bort, så informerar vi om det.

Om du har några frågor vänligen kontakta Linus på adm@fh16klubben.se , eller 070-725 77 91

Boije Ovebrink,
ordförande,
Swedish Volvo FH16 Club