Årsmötet flyttad till våren 2021

Styrelsen har i dag beslutat att ställa in årsmötet på Volvo Trucks Experience Center, VTEX, och showmiddagen på hotell Gothia Towers fredag 6 november. Ett beslutet som har växt fram med tanke på folkhälsoläget. Och ett beslut som vi fattat även om regeringen kommer med lättade begränsningar 1 oktober – först och främst tänker vi i styrelsen på våra deltagares hälsa och att inte bidra till ökad smittspridning!

Ett förslag var att sända årsmötet digitalt. Efter lite eftertanke väljer vi att
avstå från det eftersom syftet med våra årsmöten är att under trevliga former träffa andra klubbmedlemmar. Och för att ta de viktiga beslut som krävs i klubbarbetet behöver vi kunna tala med varandra på plats.

Nytt datum för årsmöte på VTEX och showmiddag blir nu istället fredag 26 mars 2021. Givetvis under förutsättning att folkhälsoläget tillåter oss att träffas. Då hoppas vi kunna fira vårt 15-årsjubileum istället för den inställda jubileumsfesten i november. Och kanske passar det bättre att fira att klubben fyller 16 år 2021 – det är ju ändå FH16 vi kör!

Som de flesta säkert vet så utser vi i år Sveriges Tuffaste FH16 digitalt. Här hoppas vi på fler anmälningar. Sista anmälningsdag är 2 oktober.  Anmälningsblankett hittar ni här på hemsidan under erbjudanden. Skicka den till: info@boije.se

De tre vinnarna som juryn utser kommer undertecknad, eller annan representant från FH16-klubben, att besöka för att överlämna pokal. Vi hoppas också att klubbens företagspartners hjälper till med lite priser, som vi också kommer att överlämna till vinnarna. De tre vinnarna kommer presenteras i Truckstop 2, på hemsidan, på klubbens Facebook-sida och i tidningen Trailer!

 

Med vänlig hälsning

Boije Ovebrink, ordförande Swedish Volvo FH16 Club