Vilken helg – stort tack alla!

Så här några dagar efter Trailer Trucking Festival börjar det bli dags att sammanfatta helgen på Mantorp Park. Och det kan göras med ett ord – succé för D16-manifestationen. I början på sommaren var det lite knapert med anmälningar. Att vi lyckades samla inte mindre än 81 bilar imponerade nog på alla besökare på festivalen.

Det är många som ska ha ett stort tack för sitt arbete under Trailer Trucking Festival. Först vill jag passa på att tacka alla som hjälpte till i klubbens monter. Jan-Christer, Stefan och Oscar som öppnade alla korvburkar. Givetvis ska också Majken och vår dotter Elin, som serverade korv och kaffe i Volvomontern och Ann-Marie, Magnus, Ann-Christin och Lars, som fixade kaffe och var värdpar på D16-manifestationen, ska ha ett stort tack för sina insatser. Ett lika stort tack vill jag rikta till Ingvar och de fyra elever från Vreta Skolan som tog hand om deltagarna vid inpasseringen. Och Thomas och Jörgen som tog emot och placerade alla fordon på ett mycket proffsigt sätt under D16-manifestatonen ska också de ha ett stort tack. Tillsammans såg ni till att D16-manifestationen blev festivalens höjdare och att allt flöt som det skulle i klubbens monter!

Klubbens företagspartners ska också de ha ett stort tack för fina priser i Sveriges Tuffaste FH16. Foma/ BPW som bidrog med två framfälgar från Alcoa till vinnaren i Sveriges Tuffaste FH16, Billackeringen i Mjölby för priset till tvåan, Trux för priset till trean och och Plastomer för checkarna till de tre pristagarna. Tvätten från Alcon gick till vinnaren av FH16- klubbens hederspris J.Headly & Son från England.

Jag vill även tacka våra sex företagspartners som sponsrade med maten till fredagskvällens BBQ-buffe – Volvo Lastvagnar Sverige, Kilafors, Foma/ BPW, Good Year, Volvofinans och Volvia. Ett särskilt tack ska Kilafors, GoodYear, Volvofinans, Foma/ BPW, Volvo Lastvagnar och Volvia ha som medverkade med personal och produkter i tältet under D16-manifestationen. Och slutligen vill jag tacka juryn i Sveriges Tuffaste FH16 för deras grannlaga arbete!

Till sist vill jag bara påminna om klubbens årsmöte i november. Har du inte anmält dig nu börjar det bli hög tid. Information om årsmötet hittar det här på klubbens webbsida under erbjudande.