Tack alla som medverkade på årsmötet och showmiddagen

Bästa FH16 medlemmar!

Jag vill börja med att tacka alla som medverkade på årsmötet på VTEX och showmiddagen på Gothia Towers! Både för otroligt bra sammanhållning vid förflyttningarna mellan stationerna på VTEX och ett toppenhumör hos alla hela dagen och kvällen. Omkring 160 deltagare på VTEX och 140 på showmiddagen är minst sagt imponerande.

För att använda mitt favorituttryck så blev årsmötet och showmiddagen onödigt bra – och jag vill också passa på att tacka för förtroendet att vara ordförande även 2022.

Nu är det full fart framåt och planeringen av Truckstop 3 är igång som vi hoppas ska vara klar för utskick med post i början av december.

Resan till Lissabon, den 8-12 april 2022, är fulltecknad och Lingmerths håller nu på att slutföra programmet för resan. På årsmötet beslutades att studieresan 2023 ska gå till Italien och där börjar vi planeringen i början av nästa år.

Går allt som vi planerar blir 2022 ett intensivt år, där höjdpunkten blir Elmia Lastbil 2022 i Jönköping 24-27 augusti. Mer om det och övriga planerade aktiviteter kan du läsa om i Truckstop 3 och på vår hemsida.

Med vänlig hälsning

Boije Ovebrink
Ordförande
Swedish Volvo FH16 Club