Styrelsemöte och inför Lissabon

Bästa FH16 vänner!

Nu har vi haft årets första styrelsemöte på Rejmes Lastvagnars nya verkstads anläggning i Nyköping. Otroligt fin byggnad med alla moderniteter så jobben med kundernas bilar ska gå så effektivt som möjligt!
Vår värd var Joakim Lindqvist som är VD på Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB där även Nyköping ingår, även styrelsemedlem sedan många år.

Vi välkomnade även blivande styrelsemedlemmen Gunnar Hansson från Wist Last & Buss AB i Luleå som blir en stark förstärkning i Norr distriktet.

Styrelsemötet var mycket kreativt och vi tycker framtiden för klubben ser ljus ut även om det är många mörka moln på himlen borta i Ukraina, men även på hemmaplan med stigande bränsle- och elpriser 

Resan till Lissabon blir av och idag är vi totalt 54 deltagare då Volvo Lastvagnars VD Roger Alm och Jörgen Sjöstedt, ansvarig för marknaden i Portugal, ansluter till gruppen på lördagen.
Utöver intressanta konferenser så ska vi åka i tre hyrda spårvagnar upp och nerför de berömda kullarna, besök på tekniskt och vagns museum, studiebesök hos Volvos återförsäljare Auto Sueco och transportföretaget Transwhite som har flera nya FH16 bilar samt några gamla så det blir minst sagt ett fullt program 8-12 april.

Vi hoppas mycket på att Lastbil 2022 på Elmia i Jönköping blir som i gamla dagar!
Mycket välbesökt efter att det flyttats fram på grund av pandemin. Det är garanterat något som många saknat.

Jag återkommer med ny krönika när vi kommit hem från Lissabon 13 april och då börjar produktionen av Truckstop 1 2022 som planeras vara klar för utskick i slutet av april.

Passar på att önska alla en Glad Påsk då den infaller samma vecka som vi kommer hem från Lissabon!

Med vänlig hälsning

Ordförande Boije Ovebrink