Nu laddar vi för höstens aktiviteter!

Bästa FH16-vänner!

Poströstningen för verksamhetsåret 2019 år nu avslutad. Vi fick in sammanlagt elva svar och samtliga svarade ja på alla frågor. Det innebär att jag får fortsätta som ordförande i klubben och jag vill tacka för det förtroendet.

Den 22 april ska vi ha ett corona-anpassat styrelsemöte i Arvika. På mötet ska vi bland annat gå igenom handlingarna för verksamhetsåret 2019. Handlingar som skulle presenterats på årsmötet för 2020, men som vi tvingades ställa in på grund av den rådande pandemin. Nu kan vi bara hoppas att folkhälsoläget förbättras, så att vi kan ha årsmötet för verksamhetsåret 2020 på VTEX i Göteborg och showmiddag med cowboytema på Gothia Towers fredagen den 5 november som planerat.

Men innan dess ska vi dela ut priserna i Sveriges tuffaste FH16 och Skandinaviens finaste FH16. Inbjudan till prisceremoni och lunch på VTEX har vi skickat till vinnarna med reservation för att vi inväntar ett nytt besked från Folkhälsomyndigheten om vilka restriktioner som ska gälla i vår och sommar. Det hoppas vi få den 3 maj.

Många arrangörer har flyttat fram sina aktiviteter till efter sommaren. I klubbens planering så ska vi vara med på Mittiamässan, Trailer Trucking Festival, Skåne Truck Show och Göteborgs Truck Show i augusti och september och det känns som de ligger rätt i tiden. I Motala kunde man i dagens lokaltidning läsa att speedwaylaget Piraterna har flyttat fram sin premiär till den 8 juni och att de då hoppas kunna köra inför publik!

Var rädda om er, så hoppas jag och FH16-styrelsen att vi kan få börja träffas igen i augusti!

Med vänlig hälsning

Boije Ovebrink
ordförande Swedish Volvo FH16 Club