Nu kan vi dela ut priserna!

Bästa FH16 vänner!

Det har hänt en hel del saker sedan min förra ledare! Nu kan vi genomföra lunch och prisceremoni för vinnarna i Sveriges och Nordens Tuffaste FH16 den 4 juni på VTEX i Göteborg sedan regeringen öppnat i pandemirestriktionerna. Eftersom lättnaderna görs i olika faser så flyttas Mittiamässan till den (23) 24-25 september och Trailer Trucking Festival till den 8-9 oktober.

Jag kan berätta att klubben har haft en positiv medlemsutveckling under våren. Vi har också fått en ny företagspartner, Alf Pettersson AB i Alingsås som tillverkar lastbilstillbehör i rostfritt med mera.

Vårt årsmöte den 5 november känns nu som det ligger rätt i tiden. Vi får hoppas att alla får sina vaccinationer till november och att smittspridningen minskat så att vi kan träffas inomhus igen.

Önskar alla en riktigt bra sommar och jag hoppas att vi träffas igen på Mittiamässan och Trailer Trucking Festival. I augusti skickar vi ut nästa nummer av Truckstop med mejl – ett nummer som kommer att innehålla information om Mittiamässan, Trailer Trucking Festival och länkar för anmälan till årsmötet. Förhoppningsvis också ett helt gäng med erbjudanden från våra partners!

Med vänlig hälsning
Ordförande Boije Ovebrink