Nu är vi äntligen igång igen….

Bästa FH16-vänner!

Nu är vi äntligen igång igen efter den långa pandemin som stängde ner nästan all klubbverksamhet.

Först ut var Mittiamässan där klubben medverkade i Volvo Lastvagnar Sveriges monter. Under mässan serverade vi korv och träffade många medlemmar. Sammanlagt lockades 4 400 besökare enligt Mittiamässans hemsida.

Nu i helgen har vi medverkat på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park, där vi hade egen monter som ramades in med 21 inbjudna medlemsbilar. Till mässan kom Volvo Trucks Norge med sin FH16 750 grillbil ”Pit Boss”, som drog till sig mycket intresse från besökarna. Toppenväder båda dagarna bidrog säkert till att besökarna formligen strömmade in till Mantorp park och många kom till vår monter för att äta korv och fika. Men också för att kolla på alla fina bilar i vår monter. Och när jag startade The Iron Knight några gånger varje dag var det jubel varje gång!

Sedvanligt korade FH16-juryn vinnarna i Sveriges Tuffaste FH16 och en vinnare i Nordens Tuffaste FH16. Namn och bilder kommer vi att lägga ut på hemsidan, vår Facebook-sida och i Truckstop 3, som kommer skickas ut i slutet av november efter årsmötet.

När det gäller årsmötet den 5 november på VTEX så kan jag berätta att showmiddagen på Gothia Towers är fullbokad, men det finns några få platser kvar till årsmötet. Dessa platser kan du boka hos vår researrangör Lingmerths och den utskickade länken fram till 15 oktober.

Ser fram emot att få träffa er i Göteborg!

Med vänlig hälsning
Boije Ovebrink
Ordförande Swedish Volvo FH16 Club