Ladda om för cowboyfesten

Att det sedan – som vanligt – var ett glatt gäng som bjöd på goda skratt under hela resan gjorde den inte sämre! I vårens Truckstop, eller här på klubbens hemsida, kan ni läsa mer om studieresan som var sevärd och lärorik!
Nu laddar vi om för årets stora evenemang, Elmia Lastbil 2016 i Jönköping den 24-27 augusti. För musiken svarar Rydell & Quick – en tradition som vi inledde på Lastbil 2014. Bandet spelade sedan på vårt tioårsjubileum på Mittia-mässan förra året. Där fick Rydell & Quick över 1 200 deltagare på Mittia-middagen att stå upp och sjunga så tälttaket nästan lyfte sig! Nu blir det vår uppgift att få taket på Elmias A-hall att lyfta den 26 augusti.
Det har utlovats god mat och dryck som ingår i biljettpriset och biljetterna kan du köpa hos din lokala Volvo återförsäljare någon gång i maj-juni. Men det är först till kvarn som gäller – så håll kontakt med er säljare eller annan kontakt hos din återförsäljare. För er som vill vara med i bedömningen av Sveriges Tuffaste FH16 på lördagen så är det hög tid att anmäla er till Nordic Trophy, som arrangeras av tidningen Trailer.
Före Elmia medverkar FH16-klubben på Göteborgs Truck Meet i Vårgårda den 17 juni. Vi är där för att marknadsföra FH16-klubben, men också för att hedra minnet av ”Kenta” som startade Vårgårda Trophy på Tånga Hed. ”Kenta” var medlem i NH-klubben och FH16-klubben, och vi minns honom som en riktig eldsjäl i lastbilsbranschen och god vän.
Efter Elmia Lastbil medverkar vi på Ramsele Träffen den 16-17 september. Träffen i Ramsele växer för varje år och här får vi möjlighet att träffa gamla och nya klubbmedlemmar i norra Sverige.
Årsmötet blir sedvanligt i Göteborg med boende på Hotell Riverton. Vi kommer troligen att boka ett eget showgäng som underhåller oss på hotellet i år så vi kan sjunga med och applådera utan att få tillsägelser!
Det är glädjande att klubben fått två nya partners i år. Men det är också positivt att antalet medlemmar är stabilare än tidigare år och att vi redan fått några nya medlemmar.
I början av augusti har vi planerat ett utskick för att påminna er om FH16-festen på Elmia och med information om årsmötet den 4 november.
Ha nu en bra vår och sommar så ses vi på Göteborgs Truck Meet 18 juni eller senast på Elmia 24-27 augusti!

Boije Ovebrink – ordförande Swedish Volvo FH16 Club