God fortsättning

Studieresan bjuder som vanligt på ett späckat program, vi kommer bland annat att besöka Mid American Trucking Show i Louisville, Volvos fabrik i New River Valley, Goodyears fabrik för lastbilsdäck i Danville och Mack-fabriken i Macungie. Till det kan läggas några konferensdagar i New York. I dagsläget är vi 32 anmälda till studieresan, men det finns plats för fler. Vill du följa med kan du kontakta Hanne Pedersen, Resia Motala, på telefon 0141-22 85 55.

Årets stora aktivitet i FH16-klubben blir Cowboyfesten, som vi arrangerar tillsammans med Volvo Lastvagnar under Elmia Lastbil 2016 i slutet av augusti. Vill du vara säker på att få biljett, ska du kontakta din lokala återförsäljare i maj när biljetterna släpps. Under Lastbil 2016 utser vi också Sveriges Tuffaste FH16, som blivit ett prestigefyllt pris. Vill du vara med i tävlingen anmäler du dig till Nordic Trophy hos tidningen Trailer.

När det gäller övriga aktiviteter så fick jag idag besked från Lars-Olof Magnusson att Ramseleträffen i år är flyttad till den 16-17 september. För oss i klubben var det ett positivt besked och det innebär att FH16-klubben kan medverka på träffen tillsammans med Wist Last & Buss.

Den 30 april – 1 maj medverkar klubben på STCC-premiären i Skövde tillsammans med Volvo Lastvagnar. Vid några av de övriga STCC-tävlingarna kommer klubben också att marknadsföras.

Som vanligt avrundar vi verksamhetsåret med årsmöte i Göteborg. I år är det fredagen den 4 november som gäller. Ytterligare information om årsmötet finns med i årets första nummer av Truckstop, som du får i brevlådan i slutet av april.

För er som har den gamla, grå klubbskjortan vill jag påminna om att vi nu gjort det lättare att beställa den nya klubbskjortan här på klubbens hemsida. Jag vill också passa på att slå ett slag för övriga klubbkläder, inte minst den nya snygga pikén. Årets nyhet när det gäller klubbkläder blir annars våra unika FH16-kalsonger. Tillsammans med Oscar Jacobson Corporate har vi tagit fram en kalsong med klubbens logga i mycket bra kvalitet. Inom kort skickar vi ut information via mejl om hur du kan beställa dessa.

Ordförande Boije Ovebrink