God fortsättning!

Nu laddar vi med nya krafter för vårt 15-årsjubileum och det kommer vi att uppmärksamma lite extra  i samband med Cowboyfesten på Elmia fredag kväll 21 augusti.

Mer om det i årets första Truckstop, som vi planerar att skicka ut till alla medlemmar när vi har kommit hem från studieresan till Gent 1-5 april. När det gäller studieresan så är det fortfarande inte för sent att anmäla sig – sista anmälningsdag för resan är den 2 februari. Vi har idag ett 20-tal anmälda och vi behöver vara minst 40 deltagare för att kunna genomföra resan!

Nu är fakturor för medlemsavgift och till partners skickade till alla med en fungerande mejladress. Efter samtal med de som inte anmält någon mejladress, samt med de som vi fick studs på mejlen, har vi nu adresser till alla medlemmar utom tre, som inte har någon mejl. Detta gör allt mycket enklare för oss att få ut information snabbt till er!

Några har i samband med att de fått fakturan meddelat att de önskar sitt utträde på grund av att de sålt sitt åkeri eller inte har någon FH16 kvar i åkeriet. Men vi har fått lite nya medlemmar på det nya året, så vad det gäller klubbens medlemstal så känns allt okej.

Med vänlig hälsning

Ordförande Boije Ovebrink