Glad midsommar bästa FH16 vänner!

Min förra ledare skrev jag strax före påsk och nu är det dags för en ny.

Klubben har idag 474 medlemmar och vi har glädjande nog fått tre nya den senaste tiden. Det ser jag som en positiv signal eftersom ingen har anmält sedan corona-krisen slog till! Glädjande är också att erbjudanden från våra partners uppskattas.

En av de nya medlemmarna ringde och berättade att Volvias försäkringsrabatt till medlemmarna i FH16-klubben minskade hans försäkringskostnad för en bil med 1 200 kronor i månaden! Andra positiva signaler är att hjulen rullar för fullt hos de flesta av FH16-klubbens medlemsföretag.

Vi får också hålla tummarna för att folkhälsoläget förbättras så att Skåne Truck Show och Trucking Festival kan genomföras i september. Arrangörerna väntar, som alla, på att lättnader i restriktionerna kommer.

Årsmötet 6 november hoppas vi kunna genomföra. Inte minst så vi får fira FH16-klubbens 15-årsjubileum och träffas under glada och lätta former!
                                                   

Önskar er alla en glad midsommar och var rädda om er i sommar!                                                       Foto: https://www.fotoakuten.se 

Med vänlig hälsning
ordförande Boije Ovebrink