Ett fantastiskt år mot sitt slut

Det började i april med en mycket trevlig studieresa med ett 50-tal deltagare till Frankrike, där vi bland annat besökte Volvos fabrik i Blainville, Transport Nabucet och Volvo i Roissy.  I maj var vi sedan i Skövde för STCC-tävlingen och besök på Volvo Powertrain. En aktivitet som lockade 40 deltagare.

I augusti var det så dags för den stora jubileumsfesten på Mittiamässan, där klubben bildades 2005. Vår fest samlade över 100 glada medlemmar. Långt fler än vad vi vågade hoppas på när festen planerades. Samma sak kan sägas om FH/F16-manifestationen på Trucking Festival på Mantorp. Manifestationen lockade inte mindre än 86 bilar. Till kvällens middag var 150 medlemmar och andra inbjudna, som fick vara med i vår goda gemenskap.  Jubileumsåret avslutades i stor stil med årsmötet på Volvo Demo Center i Göteborg. Ett årsmöte som samlade inte mindre än 150 deltagare, varav 14 är företagspartners till klubben och en hel del representanter från Volvo Lastvagnar.

Till alla aktiviteter så har också året bjudit en otrolig utveckling när det gäller medlemmar och partners. Vi har fått 65 nya medlemmar. Med den här utvecklingen kan vi bli 600 nästa år. Till det kan också läggas att vi fått tre nya partners under året och ytterligare tre företag anmälde sig under årsmötet.

Som avslutning vill jag på FH16-klubbens vägnar tacka Volvo Lastvagnar och våra partners för mycket bra samarbete och gott stöd på våra aktiviteter! Som några sade, detta blir inte lätt att toppa 2016! Jag kontrade med att nu får vi skruva ner till normal nivå igen till nästa jubileum om fem år, när vi firar 15-årsjubileum.

Jag vill också tacka för att jag åter fick förtroendet att svinga ordförandeklubban i ytterligare ett år i FH16-klubben!

God jul och Gott nytt år

önskar

Ordförande Boije Ovebrink