Ett årsmöte som gladde!

Nu är årsmötet på Volvo Demo Center avklarat med bravur! Jag vill passa på att tacka alla som var med och givetvis också de som hjälpt oss med förberedelserna inför mötet.

Nytt deltagararekord med över 150 deltagare är glädjande på flera sätt. Inte minst för att det visar att FH16-klubben har en viktig funktion att fylla och att intresset för vår verksamhet ökar.

Förutom de sedvanliga förhandlingarna under årsmötet besökte vi också motorlabbet i Lundby. Vi fick också teknisk information om FH16 av Volvo Trucks och Volvo Lastvagnars främsta experter och bjöds på provkörning. Dessvärre i ösregn. Höjdpunkten under provkörningen var en FH16 750, lastad med timmer till 74 tons totalvikt, som verkligen fick bekänna färg i den regnhala uppförsbacken. Självklart ville alla testa att köra den. Men vi hade också en fin utställning där 15 av klubbens partners visade upp sina produkter!

Avslutningen på årsmötesdagen med middag på Hotell Riverton och underhållning av Partyfabriken lockade inte mindre än 123 deltagare. Vi fick alla god mat och dryck, som varvades med en hejdundrande underhållning där ingen kunde undgå att ryckas med i det breda urvalet av musik och dans. Som traditionen bjuder höll Antonio Nicoletti från Volvo Lastvagnar sitt roliga och positiva tacktal till FH16-klubbens medlemmar och berättade bland annat hur mycket Volvo Lastvagnar värdesätter klubben och medlemmarna som Volvo-ambassadörer!

Med vänlig hälsning

Ordförande Boije Ovebrink