Bästa FH16 vänner!

Tiden går fort och vi närmar oss vårt årsmöte i Göteborg på VTEX den 8 november. Ett årsmötet som vi traditionsenligt avslutar med showmiddag på Gothia Towers, där gruppen Appearance står för underhållningen.

Vi har idag över 125 deltagare anmälda till årsmötet och samma antal till middagen, så vi närmar förra årets siffra, då vi var 135 på årsmötet.

Det finns fortfarande platser kvar och vill du anmäla dig, kontakta: petra.segerberg@resia.se, eller på telefon 0141-22 85 53. Vi behöver ha din anmälan senast den 4 november, då måste vi stänga den för att Gothia Tower ska kunna beräkna antal gäster.

Glädjande är att vi de senaste veckorna fått fem nya medlemmar. Det innebär att vi nu är 529 medlemmar i klubben och jag känner tillförsikt inför framtiden. Inte minst ser jag den goda utvecklingen som ett svar på att det vi startade 2005 på Mittia-mässan var ett bra beslut! Nästa år fyller FH16-klubben ”moppe”. Så nu har styrelsen lite att jobba med, så vi får till något extra till klubbträffen på Elmia samt årsmötet på VTEX till vårt 15-årsjubileum.

Men nu är det årets årsmöte som är det viktigaste. Upplägget har vi fått hjälp med av Volvo Lastvagnar och det ser bra ut. Vi gör en rivstart med årsmötesförhandlingarna vid cirka 9.30, när bussarna från Gothia Tower, som avgår vid klockan 9.00, har anlänt till VTEX.

Jag vill passa på att informera om att bussarna står parkerade på sidogatan ner mot Scandinavium. Bussarna står alltså inte vid entrén till Gothia Towers där flera väntade förra året! Vi har bussvärdar som hjälper till att slussa er till bussarna.

Vi ses i Göteborg!

Med vänlig hälsning

Ordförande Boije Ovebrink