Bästa FH16-vänner!

Till en början vill jag tacka Translink, Goodyear, Volvia, Volvo Finans, Tage Rejmes Lastvagnar AB och Volvo Lastvagnar Sverige för deras medverkan och stöd till vår klubbträff på Trailer Trucking Festival.

Sedan vill jag tacka alla som kom till klubbträffen – det var nästan samma drag i tältet som under Cowboyfesten! Och jag hoppas att ni som var med i tältet hade lika roligt som jag. Att vi kunde samla 49 bilar och drygt 200 matgäster i tältet visar att klubben har en viktig funktion att fylla – att vi är en klubb där vi träffas, diskuterar, lär oss mer och framför allt har roligt!

Bättre väder kan man väl knappast önska sig än det vi hade. Men till nästa Trailer Trucking Festival ska vi försöka få en annan plats för klubbtältet. Visst hade vi gott om besökare i det under lördagen, men under fredagen så var det lite glesare.

Nu laddar jag upp för årsmötet i Göteborg den 8 november. Jag hoppas att du ser fram mot det lika mycket som jag gör – kanske kan vi slå nytt medlemsrekord i år!

Så glöm inte att anmäla dig till höstens stora klubbfest, anmälningstiden till årsmötet går ut den 15 september. Missade du Truckstop nummer 2, som vi skickade ut till alla medlemmar i början på augusti, hör av dig till Lotta Söderström på Resia i Motala på telefon: 0141-22 85 50, så hjälper hon dig med din anmälan.