Bästa FH16-vänner!

Otroligt vad tiden går fort när man har roligt.

Vi har nu avverkat årets studieresa till Moskva där vi bland annat besökte Volvos-fabrik i Kaluga. I kommande nummer av Truckstop, som vi räknar med att skicka ut i mitten på maj, kan ni mer om studieresan. 

Nu är det planering inför vår klubbträff på Trailer Trucking Festival på Mantorp Park 30-31 augusti, som har högsta prioritet. Och jag hoppas på minst lika många deltagare med FH16 och F16 bilar som vi hade 2017. Planeringen är även igång för fullt till årsmötet på VTEX i Göteborg 9 november med showmiddag och boende på Gothia Tower, som blivit vårt klubbhotell! Anmälan till årsmötet kommer i Truckstop 2 i början av augusti.

Vi har även börjat planera nästa års studieresa till Gent där vi kommer besöka Volvos fabrik och åkeriet Galliker transport i Liege. En resa där jag hoppas att vi ska få lite mera fri tid, då blev lite väl mycket tid i buss på årets resa till Moskva då trafiksituationen där var minst sagt kaotisk!

Själv har jag varit två gånger i Argentina med The Iron Knight. Nästa tur till Sydamerika går till Santiago i Chile 10-18 juni. Därefter kommer jag och Majken att ta semester så att vi är utvilade när vi träffas på Trailer Trucking Festival.

Vill passa på att önskar alla en skön och avkopplande vår och sommar, även om jag vet att det kan vara lite si och så med avkopplingen när man driver ett åkeri eller är förare i ett transportföretag!

Med vänlig hälsning

Ordförande Boije Ovebrink