Bästa FH16-vänner!

God fortsättning på det nya året!

Ett år som jag hoppas mycket på om vi bara kommer ur den rådande pandemin! Och så här i efterhand kan jag bara konstatera att vi hade tur som kunde genomföra årsmöte och showmiddag innan de nya restriktionerna kom.

Mycket talar för att omikron-varianten är lindrigare för de som drabbas och att vaccinationerna ger ett bra skydd. Mot bakgrund av det tror vi att resan till Lissabon ska gå att genomföra eftersom Portugal har lyckats bra med att hålla ner smittspridningen och att inga restriktioner för flygen eller in och utresa till landet har införts i dagsläget. I mitten på februari kommer Elisabeth Hell på Lingmerths resebyrå att skicka ut information till alla anmälda deltagare.

Vi har fått några avbokningar till resan sig så i dag finns har vi sex lediga platser. Är ni intresserade av att följa med i april, kan ni kontakta Linus på adm@fh16klubben.se eller 070-72 57 791 om ni behöver hjälp med att boka er.

Övriga aktiviteter under året; Lastbil 2021 på Elmia , den 24-27 augusti, Skåne Truck Show, den 9-10 september och årsmöte för verksamhetsåret 2021, den 4 november, hoppas jag verkligen att vi kan genomföra.

Vi har än så länge haft få avhopp sedan alla medlemmar fått sin årsfaktura. Vilket har varit mycket glädjande. En annan positiv sak är att sex nya medlemmar har anmält sig, så det nya året börjar bra när gäller klubbens medlemsantal!

Nu ser jag fram mot vår studieresa till Lissabon! Där hoppas jag på sol och värme och självklart att så många anmälda som möjligt kommer med på resan. Så se till att hålla avstånd!

Boije Ovebrink

Ordförande
Swedish Volvo FH16 Club