Bästa FH16 vänner!

Hoppas att ni alla haft möjlighet till en avkopplande semester, så att ni är laddade inför höstens klubbaktiviteter.

Vi har börjat med att mejla ut information med anmälan till årsmöte och showmiddag 5 november, som jag hoppas blir välbesökt.

Nu håller vi på att göra klart Truckstop 2, som beräknas vara klar för utskick med mejl i början av september, där anmälan till studieresan till Lissabon den 8-12 april 2022 bifogas.

Första klubbaktiviteten blir Mittiamässan den 24-25 september. På mässan kommer FH16-klubben att finnas med i Volvos monter med korvgrytan och undertecknad samt Majken.

På Trailer Trucking Festival kommer vi att ha egen monter i samarbete med Volvo Lastvagnar. På Mantorp kommer vår trailer och tält – samt givetvis korvgrytan – och ytterligare personal från FH16-klubben att finnas med! The Iron Knight kommer också att finnas på plats. Nu får vi hoppas att vädret blir bra så att vi kan träffas både utanför och i tältet.

FH16-juryn kommer sedvanligt att kora Sveriges Tuffaste FH16 och Nordens Tuffaste FH16 på Nordic Trophy scenen på lördag eftermiddag.

Mera information om både Mittiamässan och Trailer Trucking Festival hittar du i nästa nummer av Truckstop. I tidningen hittar du också information om årsmötet där vi väntar på besked på hur många vi får vara på VTEX.

Med vänliga hälsningar

Boije Ovebrink

Ordförande Swedish Volvo FH16 Club