Bästa FH16 vänner!

Nu närmar sig hösten. I min förra krönika inför midsommar hoppades jag att vi skulle träffas på Skåne Truck Show, Trailer Trucking Festival på Mantorp Park och på vårt årsmöte den 6 november. Men allt det har blivit inställt på grund av Corona-pandemin och några nya direktiv om utökad maxgräns har ännu inte kommit, även om det låter som smittoläget förbättrats något.

Efter samtal med några av de som anmält sig till Sveriges Tuffaste FH16, och några från återförsäljarleden, så låter det dock som om hjulen börjat rullat på och att de flesta har mycket att göra. Något som är positivt.

Nu får vi hoppas att vi kan ha vårt årsmöte som planerat fredag den 26 mars nästa år på VTEX i Göteborg, då det är viktigt att vi får träffas!

Före det kommer juryn i Sveriges Tuffaste FH16 och undertecknad att få träffa vinnarna på en lunch hos Roger Alm på Volvokoncernens huvudkontor i Göteborg fredagen den 13 november. Medverkar på lunchen gör också Anna Muller, som har ansvaret för Central Europa och Norden, och Stefan Strand, VD Volvo Lastvagnar Sverige.

Jag och juryn hoppas att vinnarna har möjlighet att komma och ta med sig sina bilar till prisceremonin med fotografering efter lunchen. Vi kommer meddela vinnarna ganska snart efter det att anmälningstiden gått ut, så att de kan planera in fredagen den 13 november i Göteborg. Anmälningstiden går ut 2 oktober så ännu finns det tid kvar att anmäla sig!

Med vänliga hälsningar
ordförande Boije Ovebrink