Äntligen – våren är här!

I början på mars hade vi styrelsemöte i Hässleholm hos Bröderna Hall. Ann-Marie Hall, som sitter i styrelsen, var värd för mötet där planering för årets aktiviteter och nästa års studieresa till BPW i Tyskland bland annat stod på dagordningen.

Vid styrelsemötet kunde vi konstatera att årets studieresa till USA i början på april samlar inte mindre än 32 deltagare. Vi gick också genom det digra och hektiska programmet för dagarna i USA. Bland annat med studiebesök hos GoodYear i Danville, på Volvo-fabriken i New River Valley, på Mackfabriken i Macungie och självklart också en heldag på Mid America Truck Show i Louisville. Kanske hinner vi också med ett besök på ett Nascar-garage innan vi åker från Charlotte för de avslutande dagarna i New York. Så fort vi landat i Sverige återkommer jag med en rapport från resan och mer information om årets aktiviteter.

Men jag vill redan nu slå ett slag för FH16-klubbens fest på Elmia Lastbil i slutet på augusti. Biljetter till festen kommer att finnas hos Volvo Lastvagnars återförsäljare. Så håll ögonen öppna om du vill vara med på årets fest. Den som vill vara med i Sveriges Tuffaste FH16 och få sin bil bedömd av klubbens kvalificerade jury anmäler sig som vanligt till Nordic Trophy.

Ordförande Boije Ovebrink