Bästa FH16-vänner!

Hoppas att ni haft en bra sommar med avkopplande ledighet i rekordvärmen och att ni är lika taggade som jag inför höstens klubbaktiviteter.

När det gäller klubben så mår den mycket bra. Medlemsantalet har stabiliserats och vi är i dagsläget 524 medlemmar. Ekonomin är också den god.

Klubbens aktiviteter i höst rullar igång med Vallåkraträffen den 18-19 augusti. I samarbete med Volvo Truck Center Syd kommer jag att finnas på plats under lördagen och söndagen för att marknadsföra klubben. Ni är alla hjärtligt välkomna förbi vår monter så bjuder vi på lite fika. För den som är på Vallåkraträffen under söndagen kan jag tipsa om jag kommer att köra på Flygrakan med The Iron Knight vid 10.00.

Ses vi inte på Vallåkraträffen så hoppas jag att vi gör det på Elmia Lastbil 2018 den 22-25 augusti. Där kommer klubben att finnas på plats i Volvo Lastvagnars utemonter med korvgryta och fika. Tillsammans med Volvo Lastvagnar arrangerar vi ju också klubbfesten den 24 augusti där klubbens eget husband Rydell & Quick står för underhållningen. Självklart kommer vi också att utse Sveriges Tuffaste FH16 under Elmia Lastbil.

Den 11 oktober arrangerar klubben tillsammans med VBG i Vänersborg ett studiebesök på företaget. Jag vill redan nu passa på att tacka VBG för lunchen och kvällsunderhållningen – och jag hoppas att vi blir riktigt många medlemmar på studiebesöket.

Den 9 november är det så dags för klubbens årsmöte på Volvo Trucks Experience Center, VTEX. Mer information om årsmötet hittar du under fliken erbjudanden här på hemsidan. 

Med vänlig hälsning

Orförande Boije Ovebrink