Årets första styrelsemöte

FH16-klubbens styrelse har nu haft årets första möte på Rejmes Lastvagnar AB:s nya verkstadsanläggning i Nyköping.

Värd för mötet var Joakim Lindqvist, vd för Rejmes Lastvagnar AB Örebrobolag, där Nyköping ingår.

– Vi började med en guidad tur i de stora och mycket moderna lokalerna med Joakim som presentatör, berättar FH16-klubbens ordförande Boije Ovebrink.

Efter den intressanta rundvandringen fortsatte mötet där marknadsansvarig på Volvo Lastvagnar Sverige AB, Lisa Jensäter, informerade om årets planerade aktiviteter där fokus ligger på Lastbil 2022 på Elmia i Jönköping, den 24–27 augusti. Christian Svedman, som är Volvo representant i styrelsen, informerade sedan om FH16 Iron        Edition samt om lite annat som planeras att kunna köpas i Truckshop längre fram i vår.                                             Styrelsen på plats för årets första styrelsemöte.

På styrelsemötet fanns en diger dagordning, som tog fram till klockan 17 att avverka. Gunnar Hansson, från Wist Last & Buss AB i Luleå, fick lite tid att presentera sig då han efter flera års påtryckningar nu äntligen sagt ja till att ansluta sig som ny ledamot i FH16-styrelsen.

– Det var ett bra styrelsemöte, vi fattade många kloka beslut. Kul också att samtliga 12 ledamöter i styrelsen kunde vara med. Jag vill tacka vår värd Joakim Lindqvist för gott värdskap och alla övriga i styrelsen för ett mycket bra möte, sammanfattar Boije.

Mötet avslutades med att Roger Alm, VD Volvo Lastvagnar AB, anslöt till mötet via teamslänk och han började med att tacka styrelsen för det jobb alla lägger ner för FH16-klubben. Han informerade lite om läget i Östeuropa samt hade en del positivt att berätta om Volvos produkter och försäljning i övrigt. Roger avslutade med att vi ses i Lissabon dit klubben reser med 54 deltagare den 8–12 april

Efter styrelsemötet blev det en timmas bowling innan dagen avslutades med middag på Hotell Sunlight.

Dagen efter styrelsemötet samlades alla för ett summeringsmöte. Under mötet var det workshop och styrelseledamöterna kom med olika förslag till aktiviteter och förbättringar, där bland annat en ny hemsida är på gång. Under mötet kom också förslag på underhållning och annat till höstens årsmöte den 4 november.

Under uppsamlingsmötet väcktes många goda ideer.   Dagen avslutades med bowling.

Christian Svedman informerade om FH16                        Styrelsen gjorde också ett besök i verkstaden.
Iron Edition.

Volvos Lastvagnars vd, Roger Alm, deltog på mötet.       Gunnar Hansson är ny styrelseledamot.
via länk.