Om FH16-klubben

På jobbet gillar vi att varva upp – vi är stolta över våra FH16-bilar! Men vi behöver också varva ned. Det gör vi i Swedish Volvo FH16 Club. Där träffas vi, diskuterar, lär oss mer och framför allt har roligt i klubbens olika aktiviteter.

Alla som äger, kör eller intresserade av Volvo FH16 är välkomna som medlemmar. Vi ordnar studieresor för att lära oss mer om åkerinäringen utomlands – resor som både medlemmar och deras respektive är välkomna att följa med på.

Vi har aktiviteter på olika mässor där vi träffar kollegor och ventilerar gemensamma glädjeämnen, problem och funderingar. Vi är också ett viktigt forum för utvecklingen av Volvos FH16-modeller. Precis som för klubbens övriga företagspartners.

Swedish Volvo FH16 Club bildades 2005 på Mittiamässan i Ljusdal och har idag drygt 500 medlemmar och ett 20-tal företagspartners. Klubben är en fristående ideell förening, med stadgar, en styrelse och stort medlemsinflytande.